Het bedrijf

Geschiedenis

Al meer dan 22 jaar staat Autobedrijf Tijink voor een goede service en kwaliteit, in 1990 is André Tijink thuis begonnen met het reparen en verkopen van auto’s. In 1994 werd het huidige pand gekocht aan de Dorpsstraat 20 in Lattrop, waar voorheen het autobedrijf van Paul Benerink gevestigd was. Na een grondige schoonmaak en een opknapbeurt aan het pand werden op 23 april 1994 de deuren feestelijk geopend door Burgermeester Willeme.

André in de begintijdVanaf de eerste dag zijn er 2 punten die hoog in het vaandel staan bij Autobedrijf Tijink en dat zijn service en kwaliteit. Samen met zijn vrouw Elvira werd het bedrijf opgestart en achtereenvolgens zijn Peter, Dennis en Raymond als monteurs in de werkplaats het team komen versterken. Een team met vele jaren werkervaring op het gebied van elk merk en type auto. Dit gebeurt in een werkplaats voorzien van 4 hefbruggen, een eigen magazijn en alle benodigdheden van  elk merk voor een uitstekende servicebeurt!

Sinds 8 Augustus 2014 zijn we de uitdaging aangegaan en hebben onze tweede vestiging geopend in Reutum. De activiteiten die hier worden uitgevoerd zijn het zelfde als in Lattrop.
Rémon Tijink is het aanspreekpunt van deze vestiging.
Hier is een team aanwezig met al enige jaren werkervaring op het gebied van elk merk en type auto.
Bouke en Jeffrey vormen samen het team in de werkplaats en Janet is verantwoordelijk voor de administratie.
De vestiging in Reutum beschikt over een keurige showroom en een ruim opgezette werkplaats voorzien van 3 hefbruggen en diverse uitleescomputers voor diverse storingen van alle merken.